vrijdag 2 november 2007

Eerste dag zit er op

Hey suppo's, Na een lange en vermoeiende reis zijn we sinds gisteren in Brno. Vandaag kon dan eindelijk aan het WK begonnen worden. Na het ontbijt stond een lichte training op het programma. Daarna lunchen, even langs de plaatselijke supermarkt voor de nodige versnaperingen en drankjes, verzorging en op naar de hal voor de opener tegen Zuid Afrika. Davor bleef geschorst langs de kant en we speelden met Bart, Jens, Sari en Sofie (aanval) en Jarret, Dennis, Sarah en Annick (verdediging). Al vlug keken we tegen een 0-2 achterstand aan maar dit werd snel recht gezet en we gingen de rust in met 15-3. Na rust ook hetzelfde spelbeeld en we hebben onze eerste (hopelijk volgen er nog?!) dertiger van het tornooi (32-7). De traditionele openingsceremonie duurde weer net iets te lang en we waren dan ook tevreden dat we de bus op konden voor het avondmaal in het hotel.Mooi hotel, lekker eten (vanavond hadden we keuze tussen vis of kip).Morgen staat de wedstrijd tegen Australiƫ op het programma. De Aussies hebbeneen hele schare supporters mee, al kon dit vandaag niet verhelpen dat ze een nipte nederlaag tegen Polen leden.Zo, nu nog even langs de bar en dan het bedje in!