woensdag 7 november 2007

Eerder bericht (website-problemen!)

Hoi iedereen,

Alles gaat hier uitstekend.Over de wedstrijden kunnen we zeer kort zijn. Zowel tegen Australië als Polen zijn de punten binnen. Beide ploegen speelden zeker niet slecht en met veel inzet en drive maar the Diamonds waren op alle vlakken sterker. Hoge scores waren dan ook het verdiende resultaat.Prettig detail is dat alle spelers/sters van the Diamonds vlot meescoren.

Vandaag was het rustdag, ieder van ons heeft deze dag op zijn manier aangepakt. Sauna, zwemmen, video, kaarten en vooral veel rusten waren de favoriete bezigheden van the Diamonds. Om 17 uur stond er wel een pittige training op het programma. Na wat inschieten zijn we over gegaan naar een wedstrijd. Er werd stevig doorgetraind, de bondscoach tevreden.

Vanavond zijn een paar spelers en begeleiding naar Brno voetbal, blijkt een eerste klasse ploeg te zijn. Vanaf morgen start er een nieuwe uitdaging, een rechte weg naar de finale zal worden ingezet. Onze tegenstander is Engeland. Als alles verloopt volgens de planning krijgen we daarna Tsjechië, Taipe en vervolgens de grote clash met onze Noorderburen.

De organisatie verloopt momenteel vlekkeloos. Een zeer gezellige sporthal staat ter onze beschikking.De finale zal doorgaan in een nieuwe zeer mooie en grote hal. Hopelijk gaat het vol zitten, al zal dat niet gemakkelijk worden.Ook over het eten kunnen the Diamonds niet klagen.

Zo suppo's jullie weer wat op de hoogte en bedankt voor de vele smsjes van onze trouwe fans!
Tot snel, the Diamonds

Geen opmerkingen: